Nyílászárók

fénycsatorna

Fénycsatorna – A megoldás sötét helyiségekbe

Hogyan nyújt megoldást a fénycsatorna? A ház sötét helyiségeiben, előszobákban vagy ablaktalan fürdőszobákban, gardróbszobákban a leggyakoribb megoldás valamilyen erős mesterséges fényforrás használata. Ezeknek a mennyezeti lámpáknak a kiváltására tökéletes alternatívát jelent a fénycsatorna, aminek a segítségével a legsötétebb helyiségek is természetes megvilágítást kaphatnak.

nyílászárók

Fa nyílászárók vs. műanyag nyílászárók – Milyen ablakot válasszunk?

A nyílászárók gazdag kínálatában egyre nehezebb eligazodni és megfelelőnek tűnő döntést hozni. Egy generálkivitelezés vagy felújítás során fontos kérdés, hogy milyen nyílászárót válasszunk, hiszen az nemcsak otthonunk megjelenését befolyásolja, hanem a külső behatások ellen is védi ingatlanunkat.

profession, carpentry, woodwork and people concept - carpenter testing wood plank evenness at workshop

Mire figyeljünk ablakcserénél? – 3. rész: Műemlék ablakok felújítása, cseréje

Cikksorozatunk első két részében a fa és a műanyag ablakok cseréjéről írtunk, a harmadik részében egy rendhagyó esettel – a műemlék épületek ablakainak cseréjével, felújításúával – foglalkozunk.

windows installation workers

Mire figyeljünk ablakcserénél? – 2. rész: Műanyag nyílászárók

Folyatjuk a felújítást téma a Műanyag nyílászárók! Cikksorozatunk előző részben a fa nyílászárók cserjéről írtunk bővebben, ebben a részben a műanyag ablakokról lesz szó. Amikor nyílászárókat cserélünk nem egy-két évre hozzuk döntést, hanem akár több évtizedre is. A műanyag nyílászárók széles körben elterjedtek, korábbi gyermekbetegségeiket kinőve valós alternatívái a fa nyílászáróknak;

Modern,Corridor,Interior

Mi is az a zsaluzia?

A zsaluzia korábban főleg az irodaházak vagy nagyipari létesítmények homlokzatán volt látható; de ma már akár otthonunk dísze is lehet! Minimál stílusú házak esetében kimondottan kellemes, trendi megjelenést kölcsönöz.